Info@friskhuset.org
Telefon: 013-12 64 06

Personlig träning

Träning kan vara tufft att ta tag i själv och gruppass på gym kanske inte passar alla, därför är personlig träning vägen att gå. Du kommer att ha kul under resans gång och se resultaten du hoppas på. Du får hjälp och stöttning under tiden och du har alltid en person att bolla med.

Vid första tillfället pratar vi om din målbild och stämmer av nuläget. Vi kommer även att göra relevanta tester som syftar till förbättring av nuläget. Där vi hittar svaghet eller instabilitet kommer vi att lägga vårt fokus. Jag kommer efter första tillfället att bygga ett träningsprogram utefter det vi har hittat och vid andra tillfället kommer vi att gå igenom ditt nya program tillsammans. Programmet kommer du att genomföra enligt beskrivningar och har du frågor längs vägen kan jag alltid nås. Vi stämmer av hur ofta vi ska ses och om något behöver förändras. Efter cirka 4 veckor gör vi en uppföljning för att kunna se att vi är på rätt väg och om vi behöver lägga till något inför kommande veckor.

Träning har en stor hälsoeffekt och bör vara en viktig del i din vardag. Träning förbättrar din fysik och har även stor inverkan på ditt psyke och ger en ökad måbra-faktor.

I den allt mer stillasittande miljön som många lever i idag är möjligheten till naturlig fysisk ansträngning betydligt mer begränsad. Därför är motion och fysisk träning viktigt att få in som en del av vår vardag. Vill du ha hjälp att öka ditt välbefinnande och dessutom balansera din vikt så är träning i kombination med en bra kost svaret.

Jessica Wiström
Certifierad massör, kostrådgivare och personlig tränare
Behandlingsmassage, Kostrådgivning, Personlig träning
Direkttelefon: 0709-50 85 33
jessica.wistrom@friskhuset.org
Online-Bokning
Hemsida, Facebook-sida