Info@friskhuset.org
Telefon: 013-12 64 06

Kostrådgivning

Vad vi stoppar i oss kan vara en utmaning idag med alla frestelser som finns tillgängliga. Det finns så otroligt mycket snabbmat, godis, läsk och halvfabrikat som inte är bra för oss. Det flesta vet att det inte främjar vår hälsa men väljer ändå den lätta vägen. Jag vet att det inte är så svårt som det verkar. Med rätt planering och motivering kan vi undvika fällorna som ger oss blodsockerdippar och energiläckage under dagen och som i det långa loppet leder till övervikt och sjukdomar. Med små förändringar kommer man långt och jag kan ge dig verktygen att ta dig dit.

Första tillfället tas via mail där du får svara så utförligt som möjligt på de frågor som ställs. Därefter får du ett inlogg till ett kostprogram som du fyller i under en vecka. Sedan kommer vi att boka in ett tillfälle där vi ses och pratar igenom nuläget och hur du kan ta dig till ditt mål. Jag kommer att ge dig alternativ och lösningar för att lägga fokus på just din individuella målbild. Det kan vara alltifrån att gå upp eller ner i vikt till att hitta hälsosammare eller regelbundna näringsintag. Jag kommer hela tiden att finnas som stöd längs vägen där du får ställa frågor och bolla idéer som dykt upp. Du bestämmer helt hur ofta vi ses och efter cirka 4 veckor gör vi en uppföljning där vi stämmer av och ser om vi behöver göra justeringar eller håller rätt kurs.

Kostens påverkan på vår hälsa är enorm och genom en ökad medvetenhet av vad vi stoppar i oss kan vi minska antalet sjukdomar samt intaget av läkemedel. Medvetenhet ger oss kontroll över vår vikt samt ökad energi och förbättrad koncentrationsförmåga under hela dagen.

Jessica Wiström
Certifierad massör, kostrådgivare och personlig tränare
Behandlingsmassage, Kostrådgivning, Personlig träning
Direkttelefon: 0709-50 85 33
jessica.wistrom@friskhuset.org
Online-Bokning
Hemsida, Facebook-sida