Info@friskhuset.org
Telefon: 013-12 64 06

Klassisk Massage

Klassisk massage är en svensk massageteknik som utförs med olja på naken hud genom strykningar och knådningar med terapeutens händer. Massage kan tillämpas på olika delar av kroppens muskler och vid längre behandlingar kan man gå igenom hela kroppen. Trycket anpassas efter dina behov.

Massage har en både förebyggande och behandlande effekt på till exempel stel nacke, spända axlar, musarm, ischias, spänningshuvudvärk med mera. Blodcirkulationen stimuleras, spänningar och blockeringar löses upp vilket gör att kroppen kan sätta igång och läka sig själv. Med hjälp av muskeltöjningar frigörs inklämda nerver vilka kan ha gett upphov till muskelvärk och domningskänslor.

Massagen sätter dessutom igång en mängd biokemiska processer i kroppen som bland annat hämmar bildandet av stresshormoner, vilket i sin tur leder till en känsla av allmänt välbefinnande och en förbättrad förmåga att hantera stress. Effekten blir både vitaliserande och avslappnande, och du känner hur hela kroppen vaknar till liv igen. Dessutom får du råd och tips om stretchövningar, lämplig träning, bra arbetsställningar, med mera.

Emily Jennsjö
Hälsovägledare och certifierad massör
Klassisk massage, hälsovägledning

 • Kontakta Emily

  Direkttelefon: 0702-02 18 58
  emily.jennsjo@friskhuset.org
  Online-Bokning
  Hemsida
  Facebook-sida
  Instagram