Info@friskhuset.org
Telefon: 013-12 64 06

Behandlingsmassage

Behandlingsmassage skiljer sig från vanlig klassisk massage genom dess tekniker och metoder för att hitta orsaken till problemområden eller smärta. Behandlingsmassage kan upplevas som mer en mer djupgående behandling för att få ut en större permanent effekt. Med långsiktiga lösningar vävs stretch och övningar in som kunden får med sig hem.

Behandlingsmassage riktar sig till dig som vill förebygga problem eller som redan har problematik i kroppen. Du kommer att fylla i en hälsodeklaration och vid första tillfället pratar vi igenom nuläget och lägger upp en plan för behandling och tillvägagångssätt. Test och undersökning är en viktig del i sökandet, där fokus ligger på att hitta orsaken till problemet.

Exempel på problematik kan vara
  • Nackbesvär
  • Ländryggsmärta
  • Musarm
  • Tennisarmbåge
  • Löparknä
  • Spänningshuvudvärk


I behandlingen förekommer triggerpunktsbehandling, avslappning, pressur, fasciastrykning, stretch och träning som en del av behandlingsteknikerna utöver massage. Massagebehandlingar har bäst effekt när det sker kontinuerligt och du kommer att få en rekommendation om hur ofta och hur lång behandling just du behöver för att nå bästa resultat.

Massage har många hälsoeffekter som bland annat, stärkande immunförsvar, förbättrad koncentrationsförmåga, ökad rörlighet, smärtreducerande, minskad stress, huvudvärk och migrän.

Källa: http://www.goteborgsmassage.se/forskning-om-massagens-effekter/

Jessica Wiström
Certifierad massör, kostrådgivare och personlig tränare
Behandlingsmassage, Kostrådgivning, Personlig träning
Direkttelefon: 0709-50 85 33
jessica.wistrom@friskhuset.org
Online-Bokning
Hemsida, Facebook-sida